Måndag

Vaknade vid 6 imorse av att mitt illamående var tillbaka igen, alltså en halvtimme innan jag egentligen skulle ha klivit upp.. Otroligt onödigt. Har iallafall tagit alvedon nu och det börjar kännas lite bättre, får helt enkelt ta och leva på alvedon idag också. 
 
Idag börjar nya schemat för vårterminen och det är faktiskt lite bättre än höstterminens, dock så kommer jag ha 3 timmars hål varje månad mellan första och andra lektionen. Men jag slutar tidigare två dagar så det är skönt! Jag går i skolan till kl 14.00 idag och när jag har slutat åker jag direkt vidare till stallet. 
 
Eftersom vi inte åkte in till ridhuset igår åker vi in idag istället. Rider bara lite lätt idag då haan inte är riden sedan i torsdags! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin