På flygbussen

Nu är jag framme i Stockholm. Flyget gick jättetidigt från Umeå, dock var det nästan 30 minuter försenat menmen. Planerna idag ser ut som att vi ska åka in till stan under dagen och sen äta med släkten på kvällen!

Igår pluggade jag som en idiot, för svenskan tog mycket längre tid att göra klar än jag trodde. Åt med Oskar och sen fortsatte jag plugga. Lämnade in 23.58 och fronter rummet stängde 23.59. Ganska typiskt mig med andra ord.

Bästa Carro i stallet tar hand om Kryckan idag. Vi kommer hem vid fyra imorgon och då ska vi in till hippo och hoppa hade vi tänkt:) om någon vill hängs på så hör av er!








Kommentarer
Postat av: tjejen

Kan ni ha en frågestund? :))

2015-01-24 @ 16:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin