På rätt väg

Hade egentligen inte tänkt jobba med bommar idag, men ridskolan hade haft framme lite bommar som låg en på varje serpentinbåge, så jag använde dom. Kan säga direkt att tränsbett inte är rätt bett för oss just nu, det kände jag redan när jag började trava. Han blev dragig och det var svårt att få fram honom för skänkeln (??). I galoppen gick det faktiskt bäst, fick jättebra hjälp av Mia igen och nu tror jag att vi är på rätt väg igen! Det känns bra eftersom det är himla tråkigt med en svacka precis innan tävlingssäsongen börjar.

Men jag är faktiskt nöjd med Kryckan, för jag hade faktiskt väldigt bra kontroll på honom och han gick samlat på tygeln trots att jag inte ridit på tränsbett sen i november!

Trött och smutsig, men snygg ändå.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin