Regn..

Det nya året bjuder tyvärr inte på något höjdar väder, förra veckan var det nästan -20 grader och massor av snö. Nu är det plusgrader, regn och all snö är i princip borta. Dessutom är det bara is ute #faraförlivet. Men det ser ut som det ska bli lite kallare till nästa vecka så vi får hoppas på det bästa helt enkelt! 
 
Jag ska alldeles strax bege mig till stallet. Peppe fick gå ett lite hårdare pass igår när Ingela red så idag ska han bara få ta det lugnt, det vill säga gå en stund i skrittmaskinen. 
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen, men om det inte är allt för dåligt väder när jag kommer hem från stallet kanske jag går på stan en sväng. Har några presentkort som vill bli uppköpta, haha. 
 
Två från igår.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin