Snart hemma

Sitter på flygplatsen och väntar på att åka hem. När jag kommer hem så måste jag plugga för jag har prov måndag och tisdag. Ikväll åker vi in och hoppar Kryckan, hade tänkt en kombination och ett räcke typ. Höjderna kanske blir runt 1.10 men ska inte krångla till nått bara, han ska tycka det är lätt så han har självförtroende inför nästa helg då tävlingssäsongen drar igång!

Igår blev det en heldag på stan. Dock var inte jag på något shoppinghumör alls så det blev bara en vinterjacka från hollister. Hade ont i huvudet och var jättetrött, men det var kul ändå. På kvällen åt vi på någon restaurang nära där vi bodde för ingen orkade åka tillbaka till stan:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin