Snö

Idag har det varit riktigt tråkigt väder här i Umeå, det har snöat i princip hela dagen och endast varit någon enstaka minusgrad. Det enda positiva är väl att det har kommit lite mer snö så att isen är mer täckt. Alltid något. Men eftersom vädret inte riktigt var på vår sida idag så fick Peppe en oplanerad vilodag, det hade nog klibbat allt för mycket under hovarna om vi ridit. Hoppas vädret vänder snart igen så det blir lite kallare! 
 
För övrigt har det varit en ganska lugn dag för min del idag, har inte gjort allt för mycket förutom skolan och stallet. Borde egentligen plugga nu men har ingen riktig ork över till det. #standard. Därför funderar jag på att lägga mig i sängen och kolla på något avsnitt av någon serie, börjar bli gammal haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin