Torsdag

Då var jullovet slut för denna gång och det är dags för skolan att dra igång igen. Antar att vi kommer få fullt upp ganska direkt och om någon vecka har jag prov så det är alltså bara börja plugga direkt. Tillbaka till verkligheten liksom. Men på ett sätt blir det ändå skönt att komma in i lite rutiner igen. 
 
Idag börjar jag inte skolan för än klockan 10, kan lova er att det kändes ganska skönt att börja med en sovmorgon. Dock går jag i skolan fram till 15.40 men det är en annan femma. Efter skolan åker jag nog direkt hem, jag har dressyrträning ikväll 21.30 för Lena Unneby och det kändes bara onödigt att åka fram och tillbaka till stallet två gånger. Trots att träningen är lite väl sent ska det bli kul! 
 
 



Kommentarer
Postat av: natalie

Fin blogg!

2015-01-08 @ 09:04:06
URL: http://nataliestrande.forme.se
Postat av: Angelica Karlsson & Jalonen

Snygg häst! :D

Svar: Tack! :)
Agnes och Linda

2015-01-10 @ 21:22:16
URL: http://equua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin