Vet inte vad jag ska hitta på..

Igår provade jag som sagt att rida ut med Peppe själv, jag har inte gjort det sedan oktober och då var han riktigt dum. Han har bråkat ett bra tag nu men varit snäll i perioder, i somras var det till exempel inga större bekymmer med att rida honom själv. Det gick iallafall inte bra igår, han gick jättesnällt från stallet så det kändes som om det skulle gå bra. Men så fort vi kom in i skogen började han backa in i träden och hålla på att stegra. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på med honom, han är ju jättefin när man rider på ridbana/ridhus men samtidigt vill jag kunna rida ut själv utan att behöva bli mosad bland träden eller hamna på backen. 
 
Idag hade vi tänkt åka in till ridhuset men det var bokat för dressyrträning hela kvällen så vi får åka in imorgon istället helt enkelt. Peppe får nog gå i skrittmaskinen en stund idag medan jag fixar det som ska göras. 
 
Går för övrigt i skolan till 15.40 idag och har en väldigt massa lektioner, hela 5 stycken faktiskt. Det kändes dock bara jobbigt med tanke på att jag är förskyld. Ska även till tandläkaren en sväng idag också, förra gången jag var där gick det ganska fort så jag hoppas på det idag också!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin