6:e juli

Nu har jag precis kommit hem och landat i soffan efter en powerwalk med mamma och vovven. Efter att ha bara tagit det lugnt i två veckor känns det ganska bra att börja kunna träna lite lätt igen. Får nog vänta lite till med att springa så powerwalks får duga så länge! 
 
Tidigare idag var jag till stallet och skrittade Peppe en sväng i skogen. Han är ju inte riden på två veckor och med tanke på det skötte han sig ändå ganska bra. Han dummade sig lite grann men det var nog mest för att han såg något läskigt och för att en travhäst körde förbi. Känner mig dock fortfarande inte helt säker eller litar helt hundra på honom. Lite svårt att få förtroende för honom igen när han har hållit på att dumma sig så länge, men förhoppningsvis blir det väl bättre så småningom.
 
Peppe var inte jättesugen att vara med på bild idag, haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin