Dagens planer

Hej och god morgon! Om en liten stund ska jag ta och bege mig mot stallet. Det har regnat ganska mycket inatt och även på morgonsidan men nu ser det nästan ut som det håller klarna upp, håller tummarna för att det inte blir något mer regn idag! Men enligt väderleksrapporterna ska det regna ganska mycket idag så det lär säkert komma mer regn, den stora frågan är ju dock var sommarvärmen tog vägen. 
 
Precis som igår åker jag in till hippo med Peppe idag. Ska fortsätta jobba på det jag gjorde igår och sedan blir det nog även lite trav för hans del idag. Målet är att han ska vara avslappnad och bli någorlunda lösgjord! 
 
Annars har jag inga speciella planer idag, får ta dagen lite som den kommer helt enkelt. Nu är det iallafall dags att ta tag i livet, ha en bra dag alla så hörs vi senare! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin