Kryckan idag och i söndags

I söndags fick Kryckan hoppa småhinder. For till stöcke och där var det frambyggt några hinder och en studsserie. Började med att värma upp honom som vanligt och han kändes fin, även det som vanligt. Oj vad kul han tyckte det var att hindrena kom fram igen, även om det inte riktigt var hinder. Det högsta var väl 60 cm eller nått. Han tände till rejält och hoppade som vanlig minst en halvmeter för högt och för långt. Men jag kunde bara skratta åt han för att han är så söt när han är lycklig :')

Idag fick min lillasyster rida, och idag var han inte direkt samarbetsvillig. Han frös fast och vägrade röra sig, låtsades vara tittig och spänd även om det syns att han bara jävlas. Han gör så ibland och enda sättet att komma förbi detta är att hålla honom sysselsatt och rama in ordentligt, men han är lite för stor för Vera så hon kan inte riktigt göra det. Men det gick väldigt mycket bättre mot slutet och han såg fin ut i galoppen!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin