Tisdag

Idag träffade jag upp några från gamla klassen för lite fika på stan. Vi har ju knappt träffats sedan studenten som för övrigt var för precis 4 veckor sedan, så det var på tiden att vi hittade på något! Tyvärr var det två stycken som inte kunde komma men det var ändå kul med lite catch up med resten av gänget! Får väl se hur lång tid det tar innan vi hittar på något nästa gång, haha. 
 
Efteråt åkte jag till stallet och fixade det som skulle göras där. Peppe fick vila idag då det var så tråkigt väder och sedan så har jag planer på att åka in till ridhuset och rida imorgon. Tycker ju inte riktigt om att rida honom själv i skogen. Borstade och myste bara med honom idag och sedan hjälpte jag pappa lite innan jag åkte hem igen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin