Vi är sämst

Ser att det är ganska tomt här, kan säga att jag iaf har haft fullt upp då jag har varit på hippo i princip hela helgen + ridit min häst. Nu är sommarhoppet över och alla från stöcke/hippo har gjort ett extremt bra jobb med att arrangera årets bästa och roligaste tävling i år igen! Det är dessutom jättekul att fem av medaljerna i norrlandsmästerskapet gick till stöcke!
 
På kvällen åkte vi till stallet, jag for bort till stöcke pf och red på ridbanan medans mamma gjorde stallet. Han hade inte gått ordentligt på två dagar, så lite pigg var han allt. Fortsatte att göra som Waller visade mig och jag tycker han gör framsteg varje dag. Jobbade mycket på en åttvolt, först i skritt men även i trav och galopp. Jag ska göra alla förhållningar med innerhanden och visst, det ser ut som att jag drar och hänger där men det ska vara så jag lovar. Han blev riktigt lösgjord och då övergick jag till galopp. I början ville han gasa lite väl mycket, men sen mindes han hur man gör och då blev han hur rund och fin som helst. När jag nästan var klar tänkte jag att "gud vad han springer", men sen insåg jag att han inte alls sprang, utan att han för en gångs skull jobbade från bakbenen, genom ryggen. Jag satt med sytråd i händerna och han frustade. Blev helt emotional och bestämde mig för att sluta, oj så bra detta kommer bli! Han behöver bara lite tid på sig:)
 
Så extremt skabbig bild...
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin