1 vecka till studenten!

Igår inleddes studentveckan med en kick-off fest för alla treor på en av nattklubbarna här i stan. Det är fest där även imorgon men jag vet inte om jag orkar gå då, det hade varit roligt men det känns ändå jobbigt på något sätt, haha. Hur som helst var det en helt okej kväll igår med skönt folk, det var ganska många från klassen där så det var kul! 
 
Idag åkte jag in till hippo och hopptränade med Peppe innan jag åkte till skolan. Det var första hoppträningen sedan han blev skadad och han skötte sig bra och det kändes bra. Vi har inte tappat allt för mycket faktiskt utan hittade rytmen ganska fort så det var skönt. Avslutade med att hoppa en bana och det känns bra inför tävlingarna i helgen! 
 
För övrigt lämnade jag som sagt in min kära skoldator idag med blandade känslor, den har varit en trogen vän i nästan 3 års tid trots kraschade hårddiskar och diverse andra fel. Som tur är fungerar min andra dator någorlunda bra förutom att den är segare än segast, hade aldrig klarat mig annars, haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin