20:e juni

Idag har jag egentligen inte gjort något alls förutom att jobbat i stallet och tagit det lungt. Åkte till stallet i eftermiddags och joggade Peppe en sväng i skogen och det gick faktiskt ganska bra. Han var ganska lugn och avslappnad och inte speciellt tittig så det var riktigt skönt. När vi däremot kom ut ur skogen såg han något och gick från att vara lugn till uppstressad på mindre än 1 sekund. Vet inte riktigt vad han såg för något men något måste det varit för han var inte alls sig själv. Fram tills dess skötte han sig iallafall bra! 
 
Efter att jag hade ridit gjorde jag klart allt som skulle göras i stallet. Tog in ett par hästar, gav morgonhö i hagarna, fodrade hästarna som gick ute och fodrade hästarna som gick inne. Kan lova er att jag kommer sova väldigt gott inatt. 
 
 



Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin häst

2015-06-20 @ 22:17:39
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin