Börjar jobba imorgon

Min midsommar var väldigt bra. Åt först mat hos några vi känner, sen var jag med Oskar och sen var vi med hans familj och en familj dom känner. Tror jag somnade vid åtta på morgonen haha, men det är bara midsommar en gång om året. Därefter red jag Kryckan som vanligt, eller juste jag red han inte utan gick en promenad. Jag var helt hysterisk ett tag då han visade upp symptom på kolik, han hade knappt bajsat under natten och hönätet och varrenhinken var helt orörda. Han var sig inte alls lik. Men han piggnade till efter promenaden och han bajsade just innan jag åkte, så det gick bra.

Idag åkte jag och mamma till stallet vid ett. Jag red medans hon gjorde stallet, och sen släppte vi Kryckan på bete tillsammans med hans bästa kompis som kallas Rugge. Kryckan har fått gå och äta gräs några timmar per dag för att vänja sig, men vi har aldrig haft han i samma hage som någon annan häst innan. Det gick riktigt bra, Rugge började äta på en gång och Kryckan sprang något varv i full fart innan även han blev mest intresserad av gräset. Så kul för honom att vara få gå och äta gräs och vara häst!

Imorgon börjar jag jobba och sen kommer jag jobba ungefär resten av livet tror jag, slut på friden alltså..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin