Dags att sova

Idag red jag Kryckan i alla gångarter, och han var så otroligt fin! Började med att jogga fram honom och for sen till galoppstigen som mamma hittade igår. Tog endast en galopp och då fick han först gå i form en bit och sen fick han sträcka ut och oj så roligt han tyckte det var. Inga bocksprång och jag hade kontroll hela tiden. 

När jag kom hem så åkte vi till Sjöbris och åt med familjen. Dom har världens godaste räkmackor och det är typ en tradition att ta just den. Nu måste jag sova för väckarklockan ringer 03.00 imorgon, men jag kommer förmodligen sova hela vägen ner som vanligt. Hoppas Kryckan verkligen förstår hur mycket vi älskar honom haha...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin