Fem saker om mig

Eftersom jag har noll saker att blogga om at the moment så får det bli fem saker om mig istället.
 
1. Jag har världens bästa kompisar, helt sjukt vad dom är bra.
 
2. Jag har haft fyra olika bloggar innan den här, och jag startade min första blogg när jag var 12 år och fick min första egna ponny.
 
3. Jag kommer med 99% säkerhet att ta en paus från ridsporten efter Kryckan. Då ska jag plugga, jobba och se vad jag vill göra med livet innan det blir en ny häst. Jag älskar den här sporten och allt med hästar jättejättemycket, men när man har hållit på med detta så länge så känns det som att det kan vara bra att göra något annat några år. Att jag kommer fortsätta rida sen är det dock inget snack om!!
 
4. Jag äter runt 100 isbitar varje dag. Det kan nog vara det sjukaste behovet jag har helt seriöst. Ibland häller jag upp ett stort glas vatten med ungefär 32 isbitar i, eller så äter jag isbitarna direkt ur en skål istället. Sammanlagt blir det nog lite mer än 100 bitar per dag.
 
5. Jag älskar att skritta ut barbacka, det finns förmodligen ingen bättre terapi än det. Man glömmer all stress och kan tänka igenom saker ordentligt tillsammans med världens finaste häst.
 
Oj vad jag saknar denna ponnyn ibland, och idag är en sådan dag.
 
 



Kommentarer
Postat av: Ebba

Kommer du att sälja kryckan när du fyller 18?

2015-06-14 @ 17:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin