Godnatt bloggen

Idag fick Kryckan skritta i 45 minuter ungefär. Jag var i stallet ganska länge då jag stod och myste med honom ett bra tag. Han blir så trött av att gå på vete även om han bara gör det på dagen, så då står han med huvudet i mina armar och blundar. Det har han aldrig tid med annars haha, skämt åsido. 

Jag sprang faktiskt idag för första gången på ett tag. Har inte velat göra det då det är så obehagligt när astman kommer och luftrören bara täpps till. Det gick faktiskt väldigt bra men sen insåg jag att astmamedicinen var hemma och då ville jag inte fortsätta eftersom det tar så lång tid innan jag kan andas normalt igen om jag inte har den. Det kändes iallafall hur bra som helst att kunna andas såpass länge!

Bilder från idag: Hahaha när jag skulle gå så stod Kryckan i fönstret och gnäggade, så då kunde jag knappt lämna han även om jag var tvungen...









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin