Harry Potter maraton

I brist på ork och vettiga saker att göra har jag idag legat i sängen hela dagen och kollat på Harry Potter. Har inte tagit mig i kragen att sett filmerna tidigare så kände att jag kunde göra det idag. Är dock bara inne på andra filmen än så länge då internet har krånglat lite. 

För övrigt är det väldigt tråkigt och dåligt väder här i Umeå idag, regn och rusk bara. För mig spelar det dock ingen större till då jag inte har gått utanför dörren på två dagar och inte har några planer att göra det för än min svullnad har gått ner. Men måste faktiskt erkänna att det känns lite bättre i samvetet att ligga inne när det är dåligt väder, haha! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin