Hej minns ni mig?

Igår var en ganska jobbig dag. Var på skolan 8.20 och skrev omprovet på mattenationella, vilket gick hur bra som helst. Typ det lättaste provet jag gjort på länge! Blir jag inte godkänd på detta ska jag äta upp min iphone. Slutade efter det och gick och lämnade in alla skolbäcker och tömde skåpet samt sa hejdå till skolan. Åkte till Kryckan direkt efter och red ut i alla gångarter, han var pigg och glad över att få komma ut. Vid 22-tiden lämnade jag in det sista skolarbetet för 2an och kvällen avslutades med skräckfilm tillsammans med pappa.
 
Idag var också en ganska jobbig dag, vet inte om jag skrev ut det innan men Kryckan har bytt stall idag (igen). Tror det är fjärde stallet han flyttar till inom ett år nu, stackars ponny. Så vi har packat saker, skurat ur boxen och packat upp igen. Vi flyttade till familjen Forsner i stöcke, fem minuters skrittväg till stöcke ponnyförening så det är hur bra som helst! Det är bra och trevliga människor, fin miljö, trygga rutiner och Kryckan verkade trivas med sina nya kompisar, så detta kan inte bli annat än kanon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin