Ingen skola och sjukhuset

Idag var jag ledig från skolan, eller våra två första lektioner var inställda och sen skulle jag till sjukhuset på juridiken så den missade jag hur som helst. Så det blev ingen skola för mig. Istället har jag pluggat en hel del matte och samhälls, snart är det över. Orkar inte berätta så mycket om vad jag gjorde öä sjukhuset, men kollade iallafall upp lungorna/astman. Tog lite prover och gjorde lite mätningar. Fick så mycket astma en gång att hela jag skakade och set snurrade i huvudet, har en tid nästa vecka också så vi får se vad vi får ut av det. Fick med lite saker hem så jag ska mäta min lungkapacitet morgon och kväll, samt när jag får astma.

Mamma tog Kryckan idag, tror han fick vila. Jag lär väl inte kunna rida imorgon heller då skolan tar så otroligt mycket tid. Tråkigt men det är så de måste vara tyvärr.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin