Jag lever

Nu var det ett par dagar sedan jag bloggade senast så jag kände att det var dax att ta tag i det. Den största anledningen till att jag inte har bloggat något är faktiskt för att internet knappt har fungerat på min dator och då jag föredrar att blogga från datorn har jag inte orkat blogga något. Kan väl inte direkt påstå att jag har gjort så mycket sedan jag bloggade sist heller, har mest legat i sängen och sovit/kollat på film. Har sett alla Fast & furious filmer och hälften av alla Harry Potter filmer, haha. 
 
Det här även hunnit gå en vecka sedan jag opererades nu så jag skulle kunna gissa på att jag snart kan börja vara i stallet. Måste dock säga att det har varit ganska skönt att inte vara där på ett par dagar även om jag saknar Peppe lite grann. 
 
Några snapshots sedan sist.
1. Middag på sjöbris i lördags 2. & 3. Två bilar från wheels 4. Solade en stund idag när
solen var framme



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin