Lördag

Om en liten stund ska jag ta och dra mig mot stallet. Peppe har gått lite hårdare nu två dagar i rad och imorgon har jag funderingar på att åka in till hippo och rida. Så idag blir det bara en skrittur i skogen för hans del. Blir nog bra för honom att bara komma ut och röra på sig lite lätt, hoppas dock på att det inte är allt för mycket insekter ute då Peppe inte är något större fan av dom. Inte jag heller för den delen, haha. 
 
Annars har jag faktiskt inga speciella planer idag, får ta dagen lite som den kommer men det lär väl inte hända något speciellt skulle jag gissa på. Har inget mer vettigt att skriva just nu, så vi hörs senare helt enkelt!
 
Bild från igår, haha.. För övrigt är snapchat kul så om ni har lust kan ni alltid ta och lägga till mig, heter lindasoderholm där! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin