Påväg till PH-vet

Igår bloggade jag aldrig något, tiden eller energin fanns helt enkelt aldrig där. Jobbade som vanligt och sen somnade jag direkt jag kom hem typ, börjar ju 7 varje dag så är konstant trött känns det som haha. Efter maten åkte jag och mamma till stallet, Kryckan fick en skrittur på 45 minuter i spöregnet. På kvällen var jag hos Oskar och vi gjorde inte så himla mycket, såg Sverige-Potugal matchen och chillade.

Nu sitter vi i bilen påväg till Timrå och PH-vet, då det har blivit dags för återbesök. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att det har blivit så mycket bättre, det syns fortfarande att han har ordentligt ont. Samtidigt är detta inget som går över på två veckor, han har haft detta i många år och det kommer förmodligen bara att bli stegvis bättre bit för bit. Men det ska ändå bli intressant att höra vad Per ska säga och hur vi ska ta detta vidare nu!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin