Peppe 21/6

På dagens schema för herr fux var det uteritt som gällde. Joggade en sväng i skogen precis som igår men idag var hela han lite mer spänd. Han ville inte riktigt slappna av ordentligt utan gick och var lite småspänd hela turen. Precis som han brukar med andra ord. Han trampade dock runt lite grann när jag sadlade honom vilket han inte gjorde igår så han var nog lite spänd i ryggen idag och säkert därför han var lite spänd när jag red honom idag. Men han hittade iallafall inte på några dumheter utan skötte sig bra förutom att han var lite mer tittig än igår. 
 
Nu ska han som sagt få semester iallafall minst 1 vecka, så nu ska han vaccineras och han ska även få gå ute dygnet runt. Det kommer han nog må bra av! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin