Peppe idag och igår

Igår red jag Peppe en sväng i skogen och han var knappt riden sedan tävlingen i lördags på grund av att jag har haft ganska fullt upp, så han var något pigg kan jag lova. I och med att han var pigg blev han även extra tittig och så fort han kollade till på något drog han iväg i bockserier. Travade ändå en ganska bra bit innan jag gav upp och skrittade hem, kände att dom tre bockserierna han gjorde i traven räckte gott och väl, haha. Men han fick ju iallafall komma ut och röra på sig lite grann även om han kanske inte fick springa av sig så mycket överskottsenergi.
 
Idag red jag honom bakom pappa när han körde en av travhästarna, kände att det var lite säkrare än att åka ut och rida själv när han är på sånt humör. Han är ju inte alltid riktigt rumsren. Han var galet pigg idag också men fick springa av sig lite mer än igår så förhoppingsvis är han lugnare imorgon. Det blev dessutom bara en bockning idag, haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin