Redan påväg hem!

Det blev ett snabbt besök idag, han rörde sig extremt mycket bättre genom högersidan idag. Inte alls stel, han tog ut steget, strök inte öronen bakåt, Per sa även att det inte tog emot något när han kände igenom ryggen ordentligt. Fick även höra att jag har en spänstig, otalt och taktmässig ponny med fantastisk utstrålning!

Om tre dagar kan jag i princip rida som vanligt. Han ska dock skritta veckan ut, sen okomplicerad ridning i alla gångarter från och med måndag. Missar precis vår tävling ihop med hippo sta helg ser det ut som, men det gör inget alls. Förmodligen kommer detta inte att vara helt löst nu, för Kryckan har redan gått och spänt sig så länge att det krävs tid innan han kan slappna av ordentligt igen. Vi har fått med nya massage-övningar och instruktioner hem, så snart är vi helt på banan igen!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin