Resultat från dagen

1 meter - 0+0 fel
Valde med attt börja med att gå in och hoppa en låg klass såhär första tävlingen på säsongen. Bara för att hitta känslan lite och att det skulle kännas enkelt. Rundan idag var ändå helt okej måste jag säga, självklart är vi lite ringrostiga då vi inte hoppat särskilt mycket sedan september och dessutom hade Peppe väldigt mycket att titta på runt omkring så han stod emot lite. Fick dessutom lite svårt att andas och orkade inte riktigt rida ihop honom ordentligt. Men vi fick till en ganska enkel nollrunda och hamnade precis utanför placering även om rundan kanske inte är den bästa vi gjort. Men det var en bra start på säsongen iallafall! 
 
Har lyckats slarva bort både laddaren till systemkameran och filmkameran så mamma filmade med mobilen idag, inte det mest optimala men bättre än inget iallafall. 
 
 
1.10 meter - utgick
Med facit i hand skulle det kanske ha varit klokast att bara hoppa en klass idag. Framhoppningen till andra klassen var kaos, fick bara dåliga språng i princip och han var inte alls med. Kom in på banan och han stannade på andra hindret och började stegra, tog om det och fick ett bra språng och då utgick jag. Han hade antagligen träningsvärk eller mjölksyra från första klassen och då ville jag inte pressa honom, kändes bättre att avsluta med att bra språng och utgå istället.
 
Nu ska jag lägga mig och sova, sov max 2,5 timmar i natt och har inte alls sovit mycket den senaste veckan på grund av yran och studentfester. Dessutom håller jag på att bli sjuk såhär tre dagar innan studenten, perfekt tajming. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin