Svar på kommentar

Svar: Det är en fråga vi får väldigt ofta faktiskt, enligt den ursprungliga planen skulle det redan ligga ute en annons vid det här laget. Sen ändrades åldersgränsen, Kryckan fick ont i ryggen och vi har efter 2 år ännu inte lyckats debutera MSVB. Kryckan betyder väldigt mycket för hela min familj och vi tycker så otroligt mycket om honom, med andra ord ser vi honom som mycket mer än bara en tävlingshäst som man gör sig av med och byter ut hur som helst.
 
Just nu är planen att jag ska försöka få upp honom i klasserna parallellt med att min lillasyster får börja rida honom lite. Mot slutet av året/i början av nästa år ska hon få starta någon låg klass på honom, samt att hon successivt ska få ta över honom så småningom om hon fortfarande känner att hon vill. Vi ser ingen anledning till att vi ska sälja Kryckan och köpa en ny ponny åt henne, då vi redan har en så fin häst. Det enda är väl att han i nuläget är alldeles för pigg och svår. 
 
Så ser det ut just nu iallafall, men jag kommer säkert att fortsätta tävla honom även efter att jag fyllt 18 eftersom att jag numera har två säsonger kvar att tävla efter detta året är slut. Både jag och mamma har känt oss väldigt stressade eftersom det känts som att dagarna med Kryckan har varit "räknade" och vi har velat visa hur fin han faktiskt är, men nu känns allt så himla mycket bättre och det perfekta hade ju varit om även Vera kunde ha honom så att vi slipper sälja honom på så många år som möjligt :')
 
Så svaret på din fråga är nej!
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin