Torsdag

Igår bloggade jag ingenting, tiden fanns helt enkelt inte till. Åkte iallafall till skolan för att ha en lektion igår och sedan åkte jag till stallet och red Peppe. Skrittade och joggade honom bara en sväng i skogen och det gick helt okej, dock var han lite spänd och tittig som vanligt. Men han skötte sig bra iallafall! 
 
På kvällen blev det utgång ändå och det är största anledningen till att jag inte hann blogga något igår. Hade från början bara tänkt att festa i måndags men tänkte "äh vad fan, det är bara studentvecka en gång i livet. Lika bra att passa på". Det var jättemycket folk, mycket mer än i måndags så det blev nästan lite jobbigt, haha. Men det var ändå kul! 
 
Nu har jag ganska nyligen tagit mig upp hur sängen efter 3 timmars sömn och ska snart bege mig mot skolan. Har en lektion nu på morgonen och sen hål till kl 13 då vi har vi-timme. Ska då åka hem och sova, haha. Ikväll har jag tänkt åka in till hippo med Peppe och trimma lite inför tävlingen på lördag, det är ju bal imorgon och då kommer han inte ridas! 
 
I brist på andra bilder att bjuda på, haha. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin