Trevlig midsommar!

Igår red jag min kära häst i skogen en sväng, dock blev det bara skritt med tanke på att vi hopptränade i onsdags och att han även blev kollad av en då. Tror jag glömde bort att skriva det men han var lite spänd på ena sidan av ryggen ganska långt bak och var även ganska spänd i en muskel i halsen(?) och det är troligtvis därför han har varit lite stel och hård i höger sidan. Förhoppningsvis ska det bli bättre nu! 
 
Idag har jag inga speciella planer förutom att åka till stallet och rida Peppe om en stund, planen idag är att skritta och trava en sväng i skogen. Bara så han får komma ut och röra på sig lite lätt. Från och med måndag får han vila i ca 2 veckor eftersom jag ska opereras och inte kommer få vara i stallet. Har inte någon som kan rida honom och jag vill inte sätta upp vem som helst på honom då han är som han är, så han får helt enkelt ta det lugnt och bara gå i hagen tills vidare. 
 
Annars är jag fortfarande lite småsjuk så ikväll har jag inga speciella planer förutom att vara hemma och sova typ, haha. Hoppas ni får en roligare dag än mig!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin