14:e mars

Idag har det varit en sån dag då det känns som jag gjort jättemycket trots att jag egentligen inte gjort så mycket. Har egentligen bara varit i stallet och sedan kollat på några avsnitt av OTH, inget mer. Var dock ganska länge i stallet så det kanske är därför.
 
Hur som helst provade jag rida Peppe själv idag och han bråkade faktiskt ingenting (!!), det måste nog vara första gången sedan i somras/höstas skulle jag gissa på. Dock var han otroligt spänd och mest dansade/taktade fram, därför blev det vara en lugn tur i endast skritt. Eller skritt och skritt, haha. Men ett steg i rätt riktning iallafall! 
 
Just nu sitter jag och halvkollar lite på mello, har inte kollat på någon av deltävlingarna så jag måste ju nästan se finalen. Kommer nog med all säkerhet inte orka kolla på hela, men jag kan iallafall kolla en liten stund!
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin