Äntligen fredag!

Känns som jag aldrig har tid eller ork att blogga på kvällarna längre, får verkligen ta och skärpa mig med det. Hur som helst var jag helt utmattad när jag kom hem från stallet igår och jag tror dessutom att jag börjar bli sjuk för jag hade både igår och idag lite ont i halsen. Brukar dock sällan bli sjuk så jag får väl hoppas på att jag klarar mig nu! 
 
Igår efter skolan red jag även Peppe, han fick springa bakom en av travhästarna som vanligt och han skötte väl sig okej. När vi nästan var vid stallet blev han rädd för någon plast som låg på backen så han gjorde världens skutt åt sidan men jag lyckades hålla mig kvar. Idag är det dock trav så då får han tyvärr vila. 
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen, utvecklingssamtalveckan är slut och idag slutar jag 15.20. När jag har slutat åker jag bara till stallet och tar hand om Peppe lite snabbt, och sedan ikväll har jag inga planer utan det lutar till att det blir en lugn kväll! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin