Förmodligen världens flummigaste inlägg

Äntligen är denna dagen slut, just nu när jag skriver är klockan 00.00 så jag välkomnar denna fredagen med öppna armar så att säga. Idag har jag haft matteprov, och ungefär där lämnar vi det ämnet. Det spelar nämligen ingen som helst roll hur många timmar jag spenderar med den jävla boken för inte blir jag smartare av det. Men godkänd blir jag nog iallafall!
 
Sen har jag funderat jättemycket på Kryckan. Inte på själva hästen i sig, men vafan, han heter Kryckan. Jag har tänkt typ hela dagen på hur det slutade med att min ponny kallas för Kryckan. Jag menar på riktigt, en krycka? Vet inte exakt hur det blev så men det är typ ett smekmamn på Cracker som han kalldes på Irland (det betyder snygging haha). Jag sa Kryckan på skämt några gånger och det fastnade, för efter någon månad hette han Kryckan. Men det är ju så pinsamt, folk frågar vad ens häst heter och normala människor säger normala namn som oftast har en direkt koppling till hästens riktiga namn. Jag ba "han heter Kryckan". Jag har aldrig tänkt på det på det sättet, att min häst heter samma sak som den där grå pinnen folk stöder sig på när dom har brutit benet.
 
En sak vi fortfarande garvar åt, är när Marielle såg en Krycka som stod lutad mot en vägg i skolan och ba "men kolla Agnes där står din häst". Men jag har verkligen aldrig någonsin tänkt på att Kryckan faktiskt är ett ord, för när jag hör krycka så tänker jag ju på min häst. Det var först idag jag insåg vad han faktiskt heter haha. Kom på det idag då en i vårt stall hade skrivit om honom på facebook och det såg så konstigt ut när de stod att mamma och Kryckan hade ridit med dom, för vem som helst förstår ju inte att Kryckan är en häst haha. Men det passar honom så otroligt bra att jag aldrig någonsin skulle kunna kalla honom något annat:)
 
Men visst är dom lite lika ändå? Samma färg, lätt modell, osv. Okej nu måste jag sova innan detta inlägget spårar ur helt, fast det kanske är för sent redan i och för sig...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin