Fredag!

Då var det äntligen fredag igen och det är nu endast 1 vecka kvar till påsklovet, ska bli så otroligt skönt med lov så ni anar inte. Det är ju dessutom bara 4 dagar i skolan nästa vecka eftersom vi får lov på torsdagen, dessvärre har jag ett prov nästa vecka som jag inte har börjar plugga till än. Får ta tag i det i helgen! 
 
Idag blir det nog en ganska lugn dag i skolan, har endast tre lektioner och slutar vid halv 2 om inte vi då inte måste stanna kvar på sista lektionen som är gymnasiearbetet, men eftersom båda lärarna har seminarium så borde vi väl få sluta. Hoppas på det iallafall! Åker iallafall till stallet efter skolan och tar hand om Peppe, pappa är på trav idag så Peppe får tyvärr vila. Och eftersom vi har bytt stall har vi inte längre någon skrittmaskin så han får tyvärr vila helt idag. 
 
Sedan ikväll funderar jag och en av mina kompisar på om vi ska gå ut, men vi får se hur det blir med det!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin