Fredag!

Nu är äntligen inlämnat för första gången och jag kanske kan börja leva lite igen. Dock har jag kommit lite efter i skolan den här veckan med två uppgifter på grund av att jag lagt all tid på gymnasiearbetet. Som tur är det utvecklingssamtal nästa vecka och då har vi bara lektioner till halv 2. Hur som helst är det endast slutseminarium samt den slutgiltiga inlämningen veckan efter påsklovet kvar på gymnasiearbetet och sedan slipper jag förhoppningsvis skiten.
 
Efter skolan åkte jag till stallet och red Peppe bakom pappa när han körde en häst. Det gick väl helt okej även om han bara travar på som en giraff när han går bakom travhästarna. Men han fick iallafall komma ut och röra på sig, bättre än inget som man brukar säga! 
 
Ikväll har jag inga speciella planer förutom att äta godis, kolla lite på serier och sedan ska jag även försöka plugga lite grann. Japp, ni läste rätt, plugga på en fredag.. Lite mindre roligt.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin