Helt slut och halvsjuk

Nu är det utvecklingssamtalsvecka, vilket innebär att alla lektioner slutar 13.30 senast. Men vissa lärare väljer att skippa hela lektionen istället för att köra typ en halvtimme. Ett exempel på en sådan lärare är vår juridiklärare- en himla bra människa måste jag säga!

Efter skolan gick jag ner på stan med Oskar. Stannade där tills jag började jobba och jobbade 17-21. Åkte hem med mamma och dog just i sängen. Har lagt upp tävlingsfilmerna från Timrå och Sundsvall på youtube, men glömde lägga upp dom här på bloggen haha. Dom finns iallafall på youtube så kolla där, lägger upp dom här på bloggen imorgon!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin