Måndag igen

Japp, då var det måndag igen och schemamässigt blir det en ganska lugn vecka i skolan på grund av att det är utvecklingssamtal, hela veckan förutom på fredag slutar jag alltså tidigt och det är inget att klaga över precis! Idag har jag bara en lektion i skolan och slutar halv 10, stannar då kvar på skolan en liten stund för att försöka skriva lite på en uppgift innan jag går till stan en sväng. 
 
Åker nog inte till stallet för än efter lunch någon gång, det är ändå ljust så pass länge så jag kan lika gärna plugga lite innan jag åker dit. Eftersom Peppe vilade igår ska han ridas idag, får se om jag provar rida ut själv eller och jag rider bakom Pappa. Men ridas ska han göra iallafall! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Maria

Kan det inte vara värt att prova att ha honom på lösdrift med andra hästkompisar? Då kanske han inte får lika mycket överskottsenergi? :)

2015-03-16 @ 21:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin