Måndag

Då var lovet slut och det är dags att komma tillbaka till verkligheten igen efter 10 dagar utomlands. Den här veckan kommer jag ha fullt upp med att förska göra klart gymnasiearbetet som ska vara klart på fredag (!!), har ganska mycket kvar så jag har ganska mycket panik kan jag lova er. 
 
Idag börjar jag inte skolan för än 12.40 och har endast en lektion så det blir en ganska lugn start på veckan kan man säga. Efter skolan åker jag till stallet, vi har bytt stall igen (...) så jag ska flytta Peppes saker till nya stallet. Hinner därför inte rida honom idag utan jag tar bara hand om honom lite snabbt. Kan inte vara i stallet nå länge då jag måste ägna så mycket tid som möjligt åt gymnasiearbetet.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin