Slut på lovet

Igår var en väldigt lugn dag, typ den första och enda dagen på detta lovet då jag hunnit göra ingenting en stund. Skrittade ut med Linn i en timme vilket hästarna tyckte var väldigt skönt. Efter det låg jag i sängen och pluggade i några timmar, och på kvällen var jag och Oskar på bio och såg fifty shades of grey. 

Idag jobbade jag från tolv till sex. Mamma tog hand om Kryckan vilket var himla skönt. Han fick jogga lite längs vägen bara. Oskar for just hem så nu ska jag sova. Lovet är slut nu och det är dags att återvända till verkligheten. Nästa vecka blir det fullt upp med skola, jobb, Stockholm med klassen, häst, tävling osv. Får ta vara på de sovtimmar jag får helt enkelt!

Sen måste jag även säga grattis till min tjurskalle till pappa som åkte Vasaloppet idag. Man kommer långt på envishet här i världen!:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin