Torsdag

Igår hade jag inte tid att blogga något då jag mest fokuserade på gymnasiearbetet. Rfter jag hade sluta skolan och varit i stallet åkte jag iväg för att göra en intervju till gymnasiearbetet och jag lyckades både köra fel och gå fel, haha. Lite inte på gps:en eller google maps.. 
 
Hur som helst red jag Peppe bakom pappa när han körde igår. Det blev bara en ganska lugn tur i trav runt lillslingan då han endast har skrittat i 2 veckor. Jag trodde dock att hans skulle ha mycket mer överskottsenergi än vad han hade, men han skötte sig bra!
 
Idag går jag i skolan till 15.40, har dock endast tre lektioner för nu på morgonen ska alla bet-klasser kolla på något teater. Är inget direkt fan av teater men det blir väl roligare än att ha vanliga lektioner iallafall! Efter skolan åker jag till stallet och tar hand om Peppe, det är trav idag så han får tyvärr vila. 
 
Vinst 1.10 på Surf. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin