Ändrade planer

Det blåste så himla mycket när jag kom till stallet idag så jag ändrade om lite i mina planer och Peppe fick en vilodag. Istället passade jag på att ta tag i lite materialvård och även städa bland mina saker, det var verkligen hur länge sedan som helst jag smörjde så det var verkligen dags - måste försöka bättra mig på den fronten! Städade även iordning kaoset som var i min "skrubb", slängde bara in alla mina saker där när vi flyttade stall (för mer än 2 månder sedan, haha) och sedan har jag inte orkat gjort så mycket åt det. Vet inte riktigt vad jag fick för städryck idag, haha. Men nu är det lite mer ordning och reda iallafall och det känns ganska skönt måste jag säga! 
 
Lyckades även prova täcket som kom för någon vecka sedan och det var väl ändå helt okej. Det kanske inte kommer komma till så stor användning dock då det inte är något täcke man använder hemma. Men han får väl använda det när vi åker och tävlar bara, och så kan vi låtsas att vi vann DM, hahaha. Vann det ju egentligen med Div 2-laget men det blev feltryckt och trycket sitter dessutom jättelångt bak så det är inte jättefint, men whatever. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin