Fredag och yran

Idag började jag inte skolan för än 12.20 och min plan från början var att åka till stallet och göra klart allt där samt rida Peppe innan skolan. Det blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag vaknade imorse mådde jag jättedåligt så jag struntade i att rida och istället åkte jag bara dit och gjorde klart allt. Så Peppe fick tyvärr en oplanerad vilodag idag. 
 
Ikväll (och imorgon för den delen) är det brännbollsyran och det är kanske det största som händer i Umeå varje år. Jag ska dock inte gå på själva festivalen då jag inte orkade betala 800-900 kr för en biljett, men jag ska jobba där både ikväll och imorgon kväll så det blir en liten win-win situation. Får både höra musiken och tjäna pengar, ganska nirr ändå även fast det kommer bli lite segt att jobba 18-02. Men som tur är har det slutat regna och solen börjar komma fram, det hade inte varit så jättekul att stå utomhus och jobba 8 timmar i regnet. 

Nu ska jag skynda mig att äta middag och göra mig iordning, måste nämligen åka om ca 1 timme. Bloggar mer imorgon! 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin