1 maj

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen faktiskt, förfesten som vi var på var till en början ganska seg men sen när det kom lite fler folk blev det bättre. När vi skulle dra ville dock alla vara kvar och ha hemmafest istället men det slutade att vi kom oss iväg iallafall, haha. När vi väl var där stod vi och köade i en halv evighet för att komma in och sedan i princip dra direkt. Så himla ovärt, men det var så himla dåligt på den klubben och inte alls som vi hade tänkt oss. Vi drog istället till Kårhuset där det var mycket bättre, så kvällen slutade bra trots allt! 
 
Idag har jag än så länge inga speciella planer, ska till stallet efter lunch och ta hand om Peppe och även rida honom en sväng om det inte regnar allt för mycket. Pappa är på trav idag så jag måste rida själv, så det blir nog en sväng i skogen bara! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin