Helt slut

Efter att ha jobbat på yran 18-02 två dagar i rad måste jag faktiskt säga att jag är helt slut. Igår stod jag utanför området och vaktade så att ingen skulle ta sig in (eller ut för den delen). Det hade varit jättelivat där i fredags och många som ville gå ut i skogen och kissa, vilket man inte får. Men inatt när jag stod var det hel lugnt och jag hade nog lugnaste jobbet, haha. Däremot blev det lite långtråkigt då jag inte hade så många att prata med, stod ganska avskilt. Måste faktiskt säga att det var mycket roligare att stå i vip-kön trots kaoset men jag kunde ändå ha fått göra sämre saker som att gå och plocka skräp så jag ska inte klaga! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att "jobbat" i stallet. Gjorde dock inte så mycket förutom att fylla lite spån och hjälpa till med att ta in hästarna. Peppe fick vila idag för det blåste storm och jag ville inte rida ut själv då.
 
Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig, är helt slut men som tur är jag ledig från skolan imorgon så jag kan vila upp mig lite. Dock så blir det utgång imorgonkväll som en start på studentveckan, haha herregud. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin