Hos Alicia

Idag har jag hunnit med en del. Började dagen med att plugga matte och sen åkte jag och pappa till tegs hästsport och fixade nya chaps till mig. Båda mina förra (från samma märke och samma modell) har gått sönder så nu har jag nya från samma märke men en annan modell. 
 
Sen åkte vi vidare till stallet. Jag red ut med Amanda och vi hittade en massa nya ridvägar som ingen av oss visste om innan så det var hur nice som helst, synd bara att vi flyttar om inte alltför länge.. Kryckan skötte sig iallafall helt okej, vi red i skritt och trav. Imorgon ska vi fara och hoppa lite! Nu är jag hos Alicia och sen kommer Oskar och sover hos mig.
 
Fick med mig lite annat från teg också, eftersom jag insåg att jag hade ett presentkort som jag vann på en tävling förra året. Bland annat en massage sak som såg jättebra ut, en borste till svansen/manen typ och en nummerlapp med rosa bling:)
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin