I'm back!

Igår hade jag mattenationella och om jag ska vara ärlig har jag aldrig känt mig så korkad i hela mitt liv, det var det svåraste provet jag gjort i mitt liv och det gick väl inte direkt superbra. Men med lite tur ska jag väl bli godkänd, eller jag hoppas iallafall på det! Sedan sist har det inte hänt så mycket förutom att jag pluggat röven av mig. Nu är det dock förhoppningsvis bara ett prov kvar i skolan och det känns mer än skönt!
 
Idag är det äntligen fredag och i helgen ska jag ta igen förlorad min förlorade sömn, kan inte direkt påstå att jag sovit jättemycket den här veckan så jag är mer som en zoombie just nu. Hur som helst blir det förhoppningsvis en ganska lugn dag i skolan idag, slutar vid halv 2 tiden och efter det åker jag till stallet för att rida Peppe. Blir bara en lugn tur i skogen för honoms del idag, bara så han får komma ut och röra på sig! 
 
 



Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin!

2015-05-22 @ 19:26:31
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin