Inget internet

Imorse fungerade inte vårat internet här hemma och på grund av det kunde jag inte heller blogga något. Det fungerar fortfarande inte så nu använder jag skolans internet som endast fungerar i vardagsrummet och är jättesegt. Men det är bättre än inget iallafall och det kunde ha varit värre! 
 
Idag gjorde jag som sagt bort mitt sista prov i skolan och den känslan är så himla underbar att den inte ens går att beskriva. Betygen blir satta på måndag och hela nästa vecka kommer det verkligen bli fullt upp med studentvecka, fester, bal och sedan tävling på det. Kommer dessutom knappt ha några lektioner nästa vecka så det blir riktigt skönt!
 
Peppe fick vila idag, mest på grund av att jag hade tänkt åka in till hippo och rida imorgon. Dock så skulle bussen vara utlånad på förmiddagen och på eftermiddagen ska pappa med den på trav. Så mina planer sket sig lite kan man säga. Istället rider jag Peppe bakom pappa innan skolan imorgon! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin