Inget internet

Ända sedan i måndagskväll har vårt internet här hemma inte fungerat, det fungerar fortfarande inte och det är väldigt drygt måste jag säga för man kan ju i princip inte göra något utan internet, inte ens plugga. Hoppas verkligen att det kommer igång idag för nu är jag ganska less haha. 
 
Igår gick jag i skolan som vanligt, hade bara två lektioner så det var ganska lugnt. Kollade även på hår/mode visningen som var i mitten eftersom min kära bloggmate var modell :') Efter skolan åkte jag till stallet och red Peppe. Jag red honom bakom pappa och det gick väl okej, däremot så måste Peppe trava så himla snabbt för han hänger inte riktigt med travhästarna. Vi red iallafall bara lite lätt motion då Peppe fortfarande hostar, vet inte hur jävla länge han har hostat nu.. 
 
Idag har jag bara en lektion i skolan och slutar vid 09.30, inte helt fel måste jag säga! Ska då hem och försöka plugga lite, eller om jag sitter kvar på skolan och pluggar en stund. Lite senare idag ska jag iallafall till stallet och rida Peppe och precis som på slutet blir det bara lite motion i skogen för honom idag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin